1000 recepten voor pasta
1 liter Unox Soup It Rund 1/2 eetlepel rode (of groene) curry pasta (Thai Kitchen) 2 lente-uitjes 125 gr (1/2 pakje) eiermie Voorbereiding Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Bereidingswijze Breng de Soup It Rund met de curry pasta in een die... bekijk recept »
1 afgestreken dessertlepel vloeibare honing 1 afgestreken tl bruine suiker 2 tl citroensap 1 dessertlepel droge of medium sherry 1 tl sojasaus 1 afgesteken tl Thais 7-kruiden-/5-kruidenmengsel 100 ml kippenbouillon 1 dessertlepel mais- of zonn... bekijk recept »
400-500 gr verse ravioli of tortelini met kaasvulling 1 flinke courgette 1 potje kant en klare pesto 6-8 zongedroogde tomaten 1 ui 3 knoflooktenen blokje parmezaanse kaas (ca 150 gr) ca 75 gr pijnboompitten peper Fruit de ui in de olie en knijp de kn... bekijk recept »
200 gram macaroni grande (zak a 500 gramAH Biologisch) 2 el olijfolie 1 zak panklare spinazie (300 gram) 150 gram gormas of magor (mengsel van gorgonzola en mascarpone) 1/2 bekertje creme fraiche (a 125 ml) In pan ruim water met zout aan de kook bren... bekijk recept »
125 gr pasta 3 tomaten 1 bosui 1 halve paprika 2 tenen uitgeperste knoflook 2 el olijfolie 150 gram feta 1 tl basilicum 1 tl oregano 2 tl peterselie 1 tl honing versgemalen peper naar smaak Snijd de tomaten, paprika, en bosui in kleine blokjes en doe... bekijk recept »
1 bakje champignons (250 g)400 g broccoli4 bosuitjeszout350 g pastaschelpjesolijfolie1 pakje sugo pikant (Albert Heijn)80 g verse roomkaas met kruiden125 ml koksroompeper100 g geraspte cheddar Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren sni... bekijk recept »
250 gr. pasta (gekookt,kies zelf je favoriete soort)200 gr. quorn stukjes naturel1 ui1 klein preitjezakje panklare spinazie (200 gr.)2 zakjes pasta pesto (Honigwokmix)2 eetlepels creme fraichezwarte peper naar smaak en wat parmezaanse kaas. De pasta ... bekijk recept »
Pasta naar keuze. Pestokant en klaar of zelfgemaakt (olijfolie met basilicum en kruiden in blender). Champignonsnaar keuzelekker met allerlei soorten. Tip: probeer eens een mix van verschillende soorten champignons hierbij! 125 ml (Demi)Creme fraiche... bekijk recept »
Pasta naar keuze (lekkerste is verse uit het koelvak) zalm ongeveer 180 gram creme fraiche brocolie (of andere zachte groente zoals snijbonen) uitje champignons olie peper en zout Zet de groente op, als deze kookt zet je ook de pasta op en de hapjes... bekijk recept »
Fusilli tricolore 2 blikjes tonijn naturel(in water) bakje champignon bekertje creme fraiche rode pesto (2 eetlepels) zout en peper. De fusilli koken.Champignon en evt.andere groent bakken,verder is het een kwestie van alles in een pan,roeren en goed... bekijk recept »