Viscurry Met Fruit

8
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Doe de filets van zalm en witvis in een ondiepe pan en giet er zoveel kippebouillon bij dat ze net onderstaan.
  • 2Voeg kruiden naar smaak toe en laat zachtjes sudderen tot het visvlees gaar is.
  • 3Schep de vis uit de pan en laat ze wat afkoelen.
  • 4Vermeng in een kom de maynaise en yoghurt.Roer de kerriepoeder,citroenrasp en -sap erdoor.
  • 5Verdeel de vis in kleine stukjes,haal eventueel achtergebleven graten of vel eruit.Schep de stukjes vis met de garnalen door de dressing.
  • 6Leg de viscurry op de borden en garneer met plakjes kiwi,takjes munt en strooi er wat kokos over.

Viscurry Met Fruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept