Mosselen In Bakjes Met Walnotenpesto

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mosselen tot ze zich openen. en haal ze uit hun schelpen. Doe de mosselen in een pan met antiaanbaklaag; Zeef het kookvocht in een steelpannetje en laat het vocht inkoken op hoog vuur tot ongeveer 6 dl stroperig vocht over is; Walnoten pesto: Doe knoflook, walnoten en olijfolie in een blender en voeg de basilicum, peper, en 3 eetlepels van de mosselsaus toe. Laar de blender 3 seconden draaien. Als het niet te zout is voeg dan de rest van de saus toe en laat nog eens 10 seconden draaien. Giet de pesto over de mosselen en warm de saus op op een laag vuur 1 minuut door. Maar laat de saus niet aan de kook komen anders worden de mosselen taai Roer zacht omzat de mosselen geheel met de saus worden bedekt. Doe de mosselen in 4 souffle of andere bakjes en dien op

Mosselen In Bakjes Met Walnotenpesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
15 min
Bekijk recept
Gegratineerde kalfsentrecotes met verse vijgen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept