Mango In Een Jasje Van Kokos Met Limoensorbet

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vruchtvlees van e geschilde mango?s in pareten van de pitten. Leg de mangoparten kort in de grenadine. Laat ze uitlekken en paneer ze met de geraspte kokos. Leg de mangoparten in een platte vorm en strooi er de resterende kokos over. Zet ze in de voorverwarmde oven tot de kokos licht begint te kleuren. Verdeel de mangoparten waaiervormig over de borden. Leg er 2 bolletjes limoen- of citroensorbet bij en bedruppel met de grenadine. Garneer met citroenmelisse en limoen- of citroenschil.

Mango In Een Jasje Van Kokos Met Limoensorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango met limoensorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Limoensorbet light
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept