Verse Vijgen Met Geitenkaas En Chocolade-wijnsiroop

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de vijgen toe en hou ze 4 minuten tegen de kook aan. Schep de vijgen uit de pan. Kook de siroop tot ongeveer 1 dl in. Roer de chocolade door de siroop en zet de chocoladesiroop apart. Pureer voor de siroop 2 gepocheerde vijgen in een keukenmachine of snij deze heel fijn.Voeg de ingekookte chocoladesiroop toe. Klop de geitenkaas,mascarpone,gehakte citroenrasp en honing door elkaar. Snijd de kapjes van de 4 vijgen, vul ze met het kaasmengsel.

Verse Vijgen Met Geitenkaas En Chocolade-wijnsiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte rode ui in wijnsiroop
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Perziken in muscaatwijn met verse munt
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien in rode-wijnsiroop
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept