Carpaccio Di Rapa Rossa ( Salade Bietjes Met Geitenkaas)

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de bietjes met de gehakte walnoten, peterselie en zout en peper.Schenk de dressing over de bietjes. Leg met een theelepel toefjes zachte geitenkaas op de bietjes. Strooi de geraspte belegen geitenkaas erover. Leg de rucola in het midden. Bestrooi alles met nog wat zout en peper en druppel er nog wat olijfolie over.

Carpaccio Di Rapa Rossa ( Salade Bietjes Met Geitenkaas) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept