Kruidenmengsel (lemper)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle kruiden van het kruidenmengsel in een kom en roerbak op hoog vuur kort (3-5 min). laat afkoelen voeg bruine suiker toe naar smaak. Voor lemper: 300-350 gr kleeftijst koken met scheut kokosmelk en zout; goed roeren en af laten koelen (platdrukken op grote platte plaat) De kip fijn snijden- en aan het kruidenmengsel toevoegen. Handen nat maken en handjevol rijst platdrukken op folie;vullen met het mengsel en een rolletje van draaien;in de vriezer leggen. Voor gebruik in de magnetron 2- min. verhitten.

Kruidenmengsel (lemper) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lemper (kwee Lemper)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept