Gegrilde Zalm Met Tamari-saus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor. Snijd de filet in 4 gelijke stukken. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bestrooi de filets met Provencaalse kruiden en leg ze met de huid naar boven onder de grill. Rooster ze ongeveer 10 minuten. Bereid ondertussen een saus van eenderde citroensap, eenderde olijfolie, eenderde tamari, zout en peper. Goed dooreen mengen. Leg de filets met het gegrilde vel naar beneden op borden, bestrooi ze met peterselie en besprenkel ze met de tamarisaus.

Gegrilde Zalm Met Tamari-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept