Haaskarbonade met citroen en ansjovis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Dep de karbonades droog met keukenpapier en bestrijk het vlees licht met olie Leg de karbonades op het grillrooster en schuif dit, met een lekbak eronder, ca. 10 cm onder de grill. Grill de karbonades om en om in ca.12 minuten goudbruin Bestrijk de karbonades vervolgens heel licht met de marmelade. Leg op elke karbonade een plakje citroen met een ansjovisrolletje. Strooi over elke karbonade een theelepel kappertjes Verwarm de garnering kort onder de grill mee, breng het vlees op smaak met peper en verdeel de karbonades over 2 borden.

Haaskarbonade met citroen en ansjovis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse haaskarbonade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonade met geroerbakte paprika's en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept