Fusilli met zalm en groene asperges

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Asperges reinigen en gaarkoken in licht gezouten water. Intussen in een pan met ruim water en zout de fusilli in ± 10 minuten gaarkoken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De zalm in kleine stukje snijden. Intussen in een steelpan koffieroom, crème fraîche en Magorkaas zachtjes aan de kook brengen. De kaas laten oplossen. De zalmsnippers toevoegen en gedurende ongeveer 1 minuutje laten meewarmen. Asperges afgieten. Fusilli in zeef laten uitlekken. De asperges over de voorverwarmde borden verdelen, fusilli erover verdelen en hierna de saus met zalmsnippers erover geven. Bieslook erboven fijnknippen en direct serveren.

Fusilli met zalm en groene asperges is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept