Kabeljauwfilets met kruiden

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kabeljauwfilets met wat zout en peper. Schil de aardappelen, was ze en snij ze in frietvorm. Doe ze in kokend water en laat ongeveer 15 minuten koken. Voel regelmatig met de punt van een scherp mes of ze gaar zijn en giet ze af. Was de kruiden onder stromend water. Haal de blaadjes van de peterselie, de kervel en de dragon. Versnipper het bieslook met een keukenschaar. Doe alle kruiden in een kom of een vijzel en stamp ze grof of haal er heel even de mixer door. Doe het sap van de citroenen in een kookpot, voeg er de room bij en breng zachtjes aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Zet de kabeljauwfilets in de microgolfoven en kook ze in 1 minuut gaar. Schik de kabeljauwfilets op de borden en bestrooi ze met het kruidenmengsel. Leg er de aardappelen naast en giet de roomsaus over de kabeljauw. Werk af met wat versgemalen peper uit de molen.

Kabeljauwfilets met kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept