Bestrooi de kabeljauwfilets met wat zout en peper. Schil de aardappelen, was ze en snij ze in frietvorm. Doe ze in kokend water en laat ongeveer 15 minuten koken. Voel regelmatig met de punt van een scherp mes of ze gaar zijn en giet ze af. Was de kruiden onder stromend water. Haal de blaadjes van de peterselie, de kervel en de dragon. Versnipper het bieslook met een keukenschaar. Doe alle kruiden in een kom of een vijzel en stamp ze grof of haal er heel even de mixer door. Doe het sap van de citroenen in een kookpot, voeg er de room bij en breng zachtjes aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Zet de kabeljauwfilets in de microgolfoven en kook ze in 1 minuut gaar. Schik de kabeljauwfilets op de borden en bestrooi ze met het kruidenmengsel. Leg er de aardappelen naast en giet de roomsaus over de kabeljauw. Werk af met wat versgemalen peper uit de molen.