Lentegroente-schotel uit de römertopf

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

U kunt er lamskarbonades en komkommersla bij eten. Zonder spekjes of ham is dit een koolhydraatmaaltijd en kunt u deze groenteschotel bij een volkorenpasta, zilvervliesrijst of bruine bonen eten. In plaats van spekblokjes kunt u ook eenzelfde hoeveelheid hamblokjes nemen. Vooraf: leg een römertopf 20 minuten in koud water en laat hem daarna uitlekken. Snijd de bleekselderij in stukjes, de bloemkool en broccoli in roosjes, de uien in ringen, de paprika in reepjes en de tomaten in vieren. Meng alle ingrediënten in een kom en schep dit in de römertopf. Zet de römertopf in een koude oven en voer langzaam de temperatuur op tot circa 200 graden Celsius. Stoof de groenten in 40 minuten gaar.

Lentegroente-schotel uit de römertopf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met lentegroente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met lentegroente
30 min-
Bekijk recept
Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentegroente-schotel Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept