De macaronie koken met wat zout,in een vergiet doen en afspoelen met warm water en laten uitlekken.Bak de macaronie in een pan met wat boter voeg de helft van de kaas,zout,peper,nootmuskaat naar smaak.Als de macaronie afgekoeld is doe je er een gekutste ei doorheen. Ee beetje boter in een pan doen hier het gehakt,knoflook en ui in bakken,tomatenpuree,kruiden,koriander,boulliontablet en water toevoegen. Laat ongeveer15 à 20min op een laag pitje koken. Een beetje boter in een pan doen de bloem erdoor roeren,pan van het vuur en de melk erdoor roeren,de pan weer op het vuur zetten en roerend aan de kook brengen en de saus laten indikken. De pan van het vuur nemen en het losgeklopte ei erdoor roeren voeg zout,peper en nootmuskaat. De helft van de macaronie in een ovenschaal doen en dan het gehakt daarop de rest van de macaronie de saus erovergieten bestrooi met de rest van de kaas en laat voor 30 min bruin worden in de oven op 190 graden.