Provençaalse visfilet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C; Was de visfilets en verdeel ze in 2; Schil de wortel en was de courgette. Snijd ze met een dunschiller in lange linten. Pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze fijn. Snijd de tomaten in partjes en ontpit ze. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes; Neem 2 stukken aluminiumfolie van 30 op 30 cm en wrijf ze in met de margarine; Leg de visfilet erop, verdeel de groenten over de vis en kruid met tijm, dille en peper; Vouw de aluminiumfolie bijna dicht in de vorm van een papillot, maar zorg ervoor dat je bovenaan een opening hebt; Verdeel de wijn over de twee pakketjes en vouw ze volledig dicht; Zet ongeveer 25 minuten in de oven. Smakelijk!

Provençaalse visfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept