Rivierpaling met Belgische jenever

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schoongemaakte en in stukjes gesneden paling aanstoven in de boter samen met de gehakte sjalotten. De in dobbelsteentjes gesneden ontpitte en gepelde tomaat, venkel en champignons toevoegen en het geheel laten stoven gedurende ongeveer 10 minuten. Blussen met de jenever en de room toevoegen. Het geheel laten sudderen tot de paling gaar is. Warm opdienen en bestrooien met gehakte peterselie.

Rivierpaling met Belgische jenever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min Snack
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Matelote op de oude wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar Van Gerookte Rivierpaling En Grijze Garnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rivierpaling met koriander
Bekijk recept
Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen
Bekijk recept