- Schil en was de aardappelen, wortels, tomaten en uien. Was de paprika's en aubergines. - Snijd de uien in halve ringen, hak de knoflook fijn en snijd de overige groenten in stukken. - Verhit in een tajine de olie, snijd het vlees in 4 stukken en leg het in de tajine. Voeg hieraan de koriander, uien en knoflook toe. Braad het vlees met de kruiden licht aan en draai het maar ??n keer om. Voeg de tomaten toe en schep het geheel om. Meng de paprika- & gemberpoeder met de kaneel en peper. Strooi ruim de helft van dit kruidenmengsel over het vlees. Voeg zout toe, schep het nogmaals om en sluit de tajine zodat het vlees kan smoren. - Doe de aardappelen, wortels, aubergines en paprika bij het vlees. - Snijd de citroen zonder de uiteinden in vieren en leg de parten boven op het gerecht. Bestrooi het gerecht met zout en de rest van het kruidenmengsel en voeg wat water toe. - Laat de gesloten tajine ongeveer een uur stoven. Serveer de tajine warm, met brood en eventueel een salade.