Zalmpakketje met dillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de zalm- en wijtingfilets in een bodempje visbouillon gaar, laat ze vervolgens afkoelen.
- Snijd de gekookte filets en meng er de witte kaas onder en wat gesnipperde dille.
- Gebruik een mokkatasje om de pakketjes te maken, zodat ze een gelijkmatige vorm krijgen.
- Leg eerst 2 sprietjes bieslook in het tasje, leg hier een sneetje gerookte zalm op en vul dit op met het vismengsel, vouw de overhangende delen gerookte zalm dicht en maak voorzichtig knoopjes in de bieslook.
- Stort het pakketje in het midden van een bord.
- Maak nu de saus, snijd de dille fijn en meng onder de room, voeg peper toe naar smaak.
- Giet de saus rond de zalmpakketjes zodat een spiegel saus bekomen wordt op elk bord en garneer nog met wat dilletakjes..
- Geef er wat stokbrood bij.

Zalmpakketje met dillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Asperge-zalmpakketje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met asperges
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept