Mignonnettes met scampi en groentebeignets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De scampi bakken in boter met gehakte ui. Een beignetbeslag maken met bloem, water, pilsbier, olie, eiwit en een snuifje zout. Het vlees goudbruin bakken in hete boter. Kruiden met peper en zout en warm houden onder aluminiumfolie. De gewassen groenten in gelijke stukjes snijden en in het beignetbeslag dompelen (hiervoor kan een groentemengeling naar keuze worden gebruikt). Goudbruin bakken in hete frituurolie en even laten uitlekken op keukenpapier. De mignonnettes op warme borden schikken en garneren met scampi en groentebeignets. Serveren met puree of rijst. Afwerken met een toefje peterselie.

Mignonnettes met scampi en groentebeignets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse groentebeignets (tempura)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentebeignets met paprikadipsaus
20 min
Bekijk recept

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept