Goelasj met aardappelen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in blokjes verdelen en aanbakken in een mengsel van olie en boter. De uien grof snijden en ze mee aanstoven. Per ui een eetlepel paprikapoeder en een snuifje komijn toevoegen en de vleesbouillon erbij gieten. Laten sudderen met het deksel op de pan tot het vlees bijna gaar is. Ondertussen de aardappelen schillen en in blokjes snijden. De paprika's wassen, de zaadlijsten verwijderen en ze met de aardappelen bij het vlees voegen. Kruiden met peper en zout en nog 15 minuten laten sudderen. Opdienen met boerenbrood en gemengde sla.

Goelasj met aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept