Wild zwijnsbiefstukjes met roomsaus,

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de wild zwijnsbiefstukjes met wildkruiden. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Voeg de overige boter toe en verwarm dit opnieuw. Bak hierin de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 5 minuten aan iedere kant). Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg de slagroom aan de bakboter toe en verhit het geheel al roerende. Voeg de noten toe en maak de saus op smaak af met peper. Gebakken wild zwijnsbiefstukjes met roomsaus, peultjes, appelcompote en gekookte aardappelen. Tip: Bestrooi de biefstukjes met een mengsel van tijm, paprikapoeder, peper en zout.

Wild zwijnsbiefstukjes met roomsaus, is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept