Pikante haas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de haas met de paprikapoeder en wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de haas rondom bruin. Voeg vervolgens de gehakte ui, de paprika's in reepjes en de tomaten in vieren toe. Sluit de pan en stoof het geheel ca. 2 uur. Bind bij met het aangemengde bloem en maak het gerecht op smaak af met peper. Pikante haas, gemengde koolsalade en gekookte rijst met maïs en doperwten. Tip: Voeg bij het stoven 2 tl. oregano of Italiaanse keukenkruiden toe en op het laatst een scheutje slagroom. Reken voor hazenbouten een totale bereidingstijd van ca. 90 minuten, afhankelijk van het gewicht.

Pikante haas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept