Koolvis met een mousse van bloemkool

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de vismoten in met peper en zout. Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes en was die. Kook de bloemkool gaar in water met wat zout en een doormidden gesneden citroen. Giet het water af en mix de bloemkoolroosjes fijn met het sap van de tweede citroen en de room. Giet de mousse in een pan en warm zachtjes op. Kruid met flink wat nootmuskaat en breng op smaak met zout en peper. Bak de koolvismoten in de microgolfoven of in een braadpan. Leg ze in het midden van een schotel en garneer met de bloemkoolmousse. Dien warm op.

Koolvis met een mousse van bloemkool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept