Bourgondische Tomatensoep

8
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de gepelde tomaten in blokjes en leng dit aan met 1 liter water. Voeg toe: peper en zout, 1 eetl. herbes de provence, laurierblad en een paar dr. tobasco. Laat dit 20 min. trekken. Was en snij alle groenten en voeg dit toe. Kruid het gehakt en draai balletjes; toevoegen Leng het pakje soep aan met koud water en voeg dit bij de bouillon, water toevoegen tot ongeveer 3 liter; aan de kook brengen. Snij de rookworst in plakjes; toevoegen. 5 min. voor opdienen de boerensoepgroente en de kidneybonen toevoegen; doorwarmen. Evt. nog op smaak maken met peper en zout of tobasco. Lekker met stokbrood en kruidenkaas. Eet smakelijk!

Bourgondische Tomatensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept