Vismoten met kokos

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwijder het vel en de graat uit de moten, snijd ze in grove stukken.
- Snijd de courgette en de ontpitte tomaten in blokjes. Was de limoen, schil hem dunnetjes (bewaar de schil) en pers hem uit.
- Warm in een grote kookpot de kokosmelk op met de kerrie (naar eigen smaak), wat zout, enkele limoenschilletjes en 1 eetlepel limoensap. Leg de stukken vis in de kokende vloeistof en laat 5 à 8 minuten koken volgens het type vis. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet stuk gaan.Wanneer de vis gaar is (bij kabeljauw gaat dit snel), haalt u hem eruit en houdt u hem warm.
- Proef de saus en breng op smaak met citroen en kerrie. Voeg de courgetteblokjes en 1 minuut later de tomatenblokjes toe (deze laatste moeten enkel opgewarmd worden, niet gekookt).
- Schik een stuk van elke vissoort op de voorverwarmde borden, overgiet met saus en versier met een sliertje limoenschil.
- Dien op met geurige rijst.

Vismoten met kokos is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwstaart met groene peper en komijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vismoten Met Kokos
30-60 min -
Bekijk recept
Tonijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept