- Verwijder het vel en de graat uit de moten, snijd ze in grove stukken. - Snijd de courgette en de ontpitte tomaten in blokjes. Was de limoen, schil hem dunnetjes (bewaar de schil) en pers hem uit. - Warm in een grote kookpot de kokosmelk op met de kerrie (naar eigen smaak), wat zout, enkele limoenschilletjes en 1 eetlepel limoensap. Leg de stukken vis in de kokende vloeistof en laat 5 à 8 minuten koken volgens het type vis. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet stuk gaan.Wanneer de vis gaar is (bij kabeljauw gaat dit snel), haalt u hem eruit en houdt u hem warm. - Proef de saus en breng op smaak met citroen en kerrie. Voeg de courgetteblokjes en 1 minuut later de tomatenblokjes toe (deze laatste moeten enkel opgewarmd worden, niet gekookt). - Schik een stuk van elke vissoort op de voorverwarmde borden, overgiet met saus en versier met een sliertje limoenschil. - Dien op met geurige rijst.