Tongfilets in witte wijnsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng de bouillon samen met de witte wijn tegen de kook aan en pocheer hierin de tongfilets gedurende enkele minuten. Haal de filets uit het kookvocht en houd ze warm.
- Kook het pocheervocht in tot ongeveer een derde. Verdeel de boter in klontjes en klop die er met de staafmixer door. Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer de saus bij de warmgehouden tongfilets.
- Lekker met aardappelpuree en jonge groenten. Roer als variatie gehalveerde en ontvelde witte druiven zonder pitjes door de saus.

Tongfilets in witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept