Struisvogelbiefstuk met gemberboter

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 50 gram van de boter in een kom en roer deze los. Schil het stukje gemberwortel en rasp deze boven de kom met de boter. Roer er dan de bieslook, sambal, wat zout en peper door. Vorm van de boter een rolletje en verpak deze in plastic folie. Leg het rolletje 1 uur in de koelkast of 20 minuten in de vriezer, zodat het stevig wordt. Bestrooi de biefstukjes met wat peper, zout en gemalen komijn. Verhit de rest van de boter in een pan en bak hierin de biefstukjes in ongeveer 8 minuten aan beide kanten mooi bruin. Leg de biefstukjes op een schaal. Haal de gemberboter uit de koelkast, verwijder het folie en snijd de boter in 8 plakjes. Leg op elk biefstukje 2 plakjes boter. Lekker met aardappelpuree en sperziebonen.

Struisvogelbiefstuk met gemberboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met gemberboter en frambozen
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met pittige gemberboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Zalmsteak Met Gemberboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept