Verwarm de oven op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de scholfilets in lange smalle repen. Snijd de ansjovisfilets in de lengte doormidden. Pel de uien en snijd ze in lange smalle ringen. Verhit de olie en bak hierin de uienringen 5 min op een laag vuur en roer de kruiden erdoor. Laat de haricots goed uitlekken en meng ze voorzichtig met de repen schol en uiringen. Klop de eieren met het champignonsauspoeder en 3/4 van de geraspte kaas los. Voeg de repen schol, het uimengsel en de haricots verts toe. Bekleed een springvorm van 22 cm met bladerdeeg, plak met een beetje koud water goed op elkaar. Prik met een vork hier en daar gaatjes. Vul de vorm met het scholmengsel. Leg de ansjovisreepjes erop en strooi de rest van de kaas erover. Bak de taart midden in de hete oven in ca. 45 min goudbruin en gaar. Lekker bij een gemengde salade met tomaat zowel warm als koud.
Provencaalse Visquiche is een recept van Smulweb.nl