Zoek
Provencaalse Varkensfricandeau
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg. varkensfricandeau
zout
peper
Franse mosterd
rozemarijn
teentje knoflook
boter Hulpmiddelen Rö
mertopf Hulpmiddelen - Rö
mertopf Voorbereiding Rö
mertopf voor gebruik 10 min. onder water zetten en uit laten lekken. Vlees zouten en peperen
rondom met mosterd insmeren en in de rö
mertopf leggen. Strooi hierover wat rozemarijn en pers een teentje knoflook erover uit. Hebt u geen rozemarijn
gebruik dan Provencaalse of Italiaanse kruiden. Leg op het vlees hier en daar een klontje boter of margarine. Bereidingswijze Deksel op de pot en in de koude oven schuiven
instellen op 220
C. Na 3 kwartier de oven op 200
C. zetten. Het geheel nog ca. 5 kwartier in de oven laten staan. Foto's /
Bereiding
Deksel op de pot en in de koude oven schuiven, instellen op 220*C. Na 3 kwartier de oven op 200*C. zetten. Het geheel nog ca. 5 kwartier in de oven laten staan.
Provencaalse Varkensfricandeau is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept