Avocadosalade met Hollandse garnalen

4
< 20 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schoongemaakte peultjes in 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Schil de avocado's, halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in smalle partjes. Besprenkel ze met citroensap. Meng de olijfolie met de wijnazijn, suiker en mosterd en schep de dressing door de sla. Snijd de eieren in partjes en verdeel ze met de peultjes, de avocado's, de olijven en de garnalen over de sla. Presenteer de groene kruidendressing van zure room gemengd met mayonaise, groene kruiden en peper er apart bij. Serveer er stokbrood of ciabattabrood bij.

Avocadosalade met Hollandse garnalen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept