Garnalensalade met avocado en groene kruidendressing

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schoongemaakte peultjes in 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Schil de avocado's, halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in smalle partjes. Besprenkel ze met citroensap. Meng de olijfolie met de wijnazijn, suiker en mosterd en schep de dressing door de sla. Snijd de eieren in partjes en verdeel ze met de peultjes, de avocado's, de olijven en de garnalen over de sla. Presenteer de groene kruidendressing van zure room gemengd met mayonaise, groene kruiden en peper er apart bij. Lekker met stokbrood of ciabattabrood met olijfolie bij.

Garnalensalade met avocado en groene kruidendressing is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met kruidendressing en ham
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnciabatta met krulsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept