Gegratineerde Mosselen Met Pastis En Pijnboompitten

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de sjalot, bleekselderij en peterselie in een pan. Schep de mosselen erop en schenk de witte wijn erover. Kook de mosselen met het deksel op de pan in 5-7 minuten totdat alle mosselen open zijn. Schud ze tijdens het koken een aantal malen om. Verwijder van elke mossel een schelp deel en leg de mosselen in de schep naast elkaar in een grote ovenschaal of in eenpersoons schaaltjes. Meng de olie met de pastis, tijm, rozemarijn, en pijnboompitjes. Verdeel dit mengsel over de mosselen. Zet de schaal ? 15 minuten onder de grill en gratineer de mosselen in 2-4 minuten lichtbruin. Serveer de mosselen met stokbrood of boerenbrood.

Gegratineerde Mosselen Met Pastis En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept