Tajine Met Rundvlees En Amandelen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tajine op vlamverdeler op vuur zetten en boter smelten. Vlees hierin ca. 10 min. rondom bruin bakken. Ui toevoegen en ca. 5 min. meebakken. Zout, peper en saffraanpoeder erover strooien. 2 el Koriander, amandelen en 1-2 dl water toevoegen en tajine afdekken. Vlees op zacht vuur in 1 1/2-2 uur gaar stoven. Controleer regelmatig of er nog voldoende vocht in de tajine zit, anders eventueel wat extra water toevoegen. Tajine tijdens stoven regelmatig heen en weer schudden. Vlak voor serveren deksel van tajine nemen om teveel aan vocht te laten verdampen. Voor serveren 2 el koriander erover strooien.

Tajine Met Rundvlees En Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept