ITALAANSE LAMSRAGOUT

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit olie in braadpan en bak vlees snel aan alle kanten bruin.
  • 2 Voeg knoflook, zout, peper, salie en rosmarijn toe en laat dit op getemperd vuur enkele minuten meefruiten.
  • 3 Stuif er wat bloem over en roer enkele malen goed door tot bloem lichtbruin van kleur is.
  • 4 Giet nu de wijnazijn op met de met water verdunde tomatenpuree en mespunt suiker.
  • 5 Laat het geheel met deksel op pan op een zeer laag vuur mistens twee uur stoven.(voeg zonodig in die tijd wat water toe)
  • 6 Roer de ansjovis door de saus, laat nog enkele minuten stoven en strooi peterselie over ragout.

ITALAANSE LAMSRAGOUT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

ITALAANSE HACHEE
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super Zomerlunch
10-20 min -
Bekijk recept
Tomatenbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppot Waterkers-kerstomaat Met Gebakken Tilapiafilet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept