Henrike's Canarische Krieltjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Canarische krieltjes:Schrob de krieltjes goed schoon in stromend koud water en doe ze (ongeschild!) in een pan met voldoende water. Voeg het zout toe en roer todat het zout opgelost is. Breng het geheel aan de kook en kook de aardappeltjes op een middelhoog vuur todat ze gaar zijn. Giet dan het water af en laat de aardapeltjes nog 10 minuten in de afgesloten pan liggen, af en toe schuddend, totdat ze een klein beetje verschrompelt zijn. Mojo: De pepers zonder zaden en zaadlijsten in stukken snijden. De pepers samen met de grof gehakte knoflook en alle andere ingredienten met een staafmixer zeer fijn maken. Eventueel verdunnen met water en op smaak brengen met peper.

Henrike's Canarische Krieltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Henrike`s Zalmige Koolvisje
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonsoep Van Henrike
0-10 min -
Bekijk recept
Zalm Van Henrike
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Van Henrike
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept