Lamfilet in een paar druppels olijfolie op hoog vuur kort op beide kanten aanroosteren, uit de pan nemen en op een bord laten rusten. De uien en de knoflook in de(zelfde) pan geven, wat olijfolie erover gieten en glazig roosteren. Blussen met de rode wijn, kruiden, zout, peper en de champignons erbij geven. Laten sudderen, tot het meeste vocht verdampt is. Af laten koelen. Lamfilets met zout en peper bestrooien. Het bladerdeeg zo uitrollen, tot er 2 of 3 (hangt van de hoeveelheid filets af) dunne vellen van ca. 25x20 cm ontstaan. De bladerdeegvellen met de farce besmeren, op ieder vel een lamfilet leggen. Eerst de korte kanten omvouwen, dan de zijkanten over de filets samenleggen. Leg de paketjes met de naad naar onder op het bakpapier en bak ze in een voorverwarmde oven bij 200 graden ongeveer 25 min.
Gekruid Lamfilet In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl