Bodem: Biscuit verkruimelen Boter in een pannetje zachtjes laten smelten Biscuit toevoegen en goed doorroeren Biscuit verdelen over vorm(pjes) en goed aandrukken Vorm(pjes) 30 min. in de koelkast zetten Vulling: slagroom en 130 gr witte chocolade in pan op laag vuur zetten blijven roeren totdat de chocolade is gesmolten. vuur uitzetten en mengsel af laten koelen roomkaas, sinaasappelschil, suiker en ei in een kom met de elektrische mixer mixen totdat je een glad mengsel hebt afgekoelde chocolademengsel door kaasmengsel mixen vulling over vorm(pjes) verdelen cranberries (of frambozen) over de vorm(pjes) verdelen 30 minuten bakken in de oven cheesecake in de over laten afkoelen, met de deur op een kier afgekoelde cheesecake 3 uur in de koelkast op laten stijven overgebleven witte chocolade smelten en over cheesecake verdelen Eet smakelijk!
Cheesecake Met Witte Chocolade En Cranberry is een recept van Smulweb.nl