BONBONS à L'écureuil

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vorm van het marsepeinmengsel 30 balletjes, druk ze een beetje plat, in eivorm. Smelt de helft van de chocolade au bain marie, de kom mag NIET in het water hangen. Zet de kom op het aanrecht en roer de rest van de chocola erdoor. Doop met behulp van een fonduevork bv. ( niet erin prikken) de marsepein paletten een voor een in de chocola en leg ze op het bakpapier. Druk er een halve walnoot in. Laat rustig hard worden op een koele plaats, maar niet in de koelkast.(duurt best lang)

BONBONS à L'écureuil is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

SOUVLAKI à L`écureuil
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyros à L`écureuil
0-10 min -
Bekijk recept
Kaas-uienbroodjes à L`écureuil
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Goulash à L`écureuil
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept