Krokant Geroosterde Speklappen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 C. Pel en snipper de knoflook. Hak de kruiden. Meng de olie met de knoflook en de gehakte kruiden, breng het op smaak met zout en peper en bestrijk het vlees ermee. Leg de speklappen op het rooster van de oven en rooster ze in ca. 20 minuten krokant.

Krokant Geroosterde Speklappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept