Zoek
Kerrie Marinade En Saus Voor Varkenskarbonade
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 e kerrie
1 e bloem
1 e bruine suiker
1/2 t mosterdpoeder
2 laurier of citroen bladeren
4 geneusde peperkorrels
2 uien in dunne halve ringen
1 rode peper ontpit en in dunne ringen
2 teentjes knoflook fijn
125g gedroogde abrikozen in reepjes
1 e azijn
150ml water
2 t zout /genoeg marinade voor 1 kilo varkenskarbonade Bereidingswijze 1. Meng alle ingredië
nten en laat bij lage vuur deze saus koken totdat het indikt is.
2. Laat afkoelen en laat karbonades 24 uur in marinade marineren terwijl af en toe keren.
3. Rooster vlees op kolen terwijl met marinade bedruipt worden.
4. Maak overige marinade warm en gebruik als saus bij vlees. Serveertips Marinade kan voor ten minste 3 weken ingevroren worden. Foto's /
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten en laat bij lage vuur deze saus koken totdat het indikt is.
2
Laat afkoelen en laat karbonades 24 uur in marinade marineren terwijl af en toe keren.
3
Rooster vlees op kolen terwijl met marinade bedruipt worden.
4
Maak overige marinade warm en gebruik als saus bij vlees.
Kerrie Marinade En Saus Voor Varkenskarbonade is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenskarbonade
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Op De Kolen
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept