Varkensfricandeau Met Katenspek

8
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schuif de ovenschaal in het midden van de oven en braad het vlees in ? 50 minuten gaar. Schep elke 10 minuten braadboter over de fricandeau. Neem het vlees uit de schaal en laat het afgedekt met aluminiumfolie 10 minuten in de uitgeschakelde oven rusten. Roer het aanbaksel uit de schaal los met bier en schenk de braadboter door een zeefje in een steelpan. Laat de jus kort doorkoken.

Varkensfricandeau Met Katenspek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbief met groenten uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood stap-voor-stap
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept