Kousenbandcurry: Verhit de olie in een pan en fruit de ui hierin, ca. 3 minuten. Voeg dan de kerriepoeder toe, laat het ca. 1 minuut meefruiten en voeg dan de boontjes toe. Giet de bouillon erbij en stoof de kousenband in ca. 10 minuten zachtjes gaar. Breng het op smaak met peper en zout en meng de grofgehakte pinda′s erdoor. Kikkererwtencurry: Verhit olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook ca. 3 minuten. Fruit de kerriepoeder even mee. Roer de tomaten erdoor en stoof het geheel ca. 5 minuten. Voeg de afgespoelde en uitgelekte kikkererwten en de bouillon toe en laat alles 2 minuten zachtjes koken. Laat de santen in het vocht smelten en breng het geheel op smaak met peper en zout. Aardappelcurry: Frit de ui, peper en knoflook in olie ca. 3 minuten. Fruit daarna de kerriepoeder, tomatenpuree en ve-tsin ca. 2 minuten mee. Voeg de aardappelblokjes toe, schep het geheel goed om en bak het geheel ca. 3 minuten. Voeg dan water en de bouillonblokjes toe en laat de aardappelen koken tot ze gaar zijn en de jus de gewenste dikte heeft bereikt. Verwarm de roti′s.
Roti Met Curry'S Van Kousenband, Kikkererwten En Aardappelen is een recept van Smulweb.nl