Verhit 30 ml olie in een grote koekenpan. Doop de kippenbouten in de bloem en braad ze in de hete boter bruin; keer ze af en toe om. Laat ze uitlekken op een keukenpapier.Verhit de rest van de olie in een grote diepe koekenpan. Voeg uiringen en geperste teentjes knoflook toe en fruit ze 2-3 minuten. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes. Voeg de blokjes appel, amandelsnippers en bakbanaantjes toe aan het uimengsel. Bak ze 3-4 minuten en roer ze af en toe om. Voeg de geweekte rozijnen met de sherry toe. Doe de kip in de pan.Schenk de bouillon en tequila over het kipmengsel. Doe het deksel op de pan en kook het gerecht 15 minuten. Kook het daarna nog 10 minuten zonder deksel en laat de saus tot de helft inkoken.Controleer of de kip gaar is, haal de bout uit de pan en prik met een mes of vork in het dikste deel. Het vocht dat naar buiten komt, moet helder zijn. Kook de kip zo nodig nog wat langer.