Korstjes van brood snijden. In kom 1 dl water schenken en brood hierin 5 minuten laten weken. Geweekte brood uitknijpen. Knoflook pellen, erboven uitpersen en erdoor mengen. In keukenmachine pijnboompitten met tandoorikruiden, ei en helft van brood fijnmalen. In kom broodmengsel door gehakt mengen. Gehakt tot gebruik in koelkast zetten. Korianderblaadjes van steeltjes plukken en fijnsnijden. 2 Eetlepels olie al roerend met garde aan rest van brood toevoegen. Yoghurt en gesneden koriandererdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Gehakt tot 24 balletjes rollen, aan stokjes steken en iets platdrukken. Grillpan verhitten. Gehakt licht bestrijken met rest van olie en in 12 minuten gaar roosteren, regelmatig keren. Koriandersaus apart erbij serveren. Serveren met couscous en salade.
Lamsgehaktspiesjes Met Mediterrane Saus is een recept van Smulweb.nl