Zeester Van Witlof Met Sint-Jacobsvruchten

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de krachtige visbouillon bij 50 cl kokend water. Pocheer hierin de Sint-Jacobsvruchten gedurende 2 minuten. Meng in een kom het citroensap met de cognac en de olijfolie en 1 eetlepel visfumet. Kruid met peper en zout. Voeg hierbij de lauwe Sint-Jacobsvruchten en meng voorzichtig. Schik een zestal blaadjes witloof op een bord in een stervorm en leg hierop de Sint-Jacobsvruchten. Kruid met peper en garneer met gesnippperde bieslook.

Zeester Van Witlof Met Sint-Jacobsvruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian
0 min
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten met champignons en preicoulis
0 min
Bekijk recept
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met rauwe paddes
0 min
Bekijk recept

Vrijbuiters-ijs (Piratenthema)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Spagetti Met Mosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept