Kneed de tartaartjes met de helft van de peterselie, paprikapoeder, peper en zout goed door elkaar. Maak er 2 ronde platte burgers van. Verwijder eventueel de buitenste harde of lelijke bladeren van de venkel ensnij ze in de lengte in mooie smalle partjes. Meng de olijfolie, azijn en peper naar smaak door elkaar en bestrijk de venkel, paprika en tomaat hiermee dun. Verwarm de grillpan voor. Rooster de venkelpartjes en paprikarepen circa 10 minuten in de grillpan, keer ze halverwege. Voeg halverwege de tomaat toe en rooster deze mee, keer ze ook halverwege. Snij intussen met een kaasschaaf dunne plakjes van de brie. Schuif de groenten naar de zijkant van de grillpan en rooster de tartaarburgers circa 5 minuten, keer ze halverwege. Verdeel de brie erover en laat deze onder de ovengrill licht kleuren. Verdeel de groenten over 2 borden en leg de tartaarburgers erop. Verdeel de ui erover en bestrooi met de rest van de peterselie en de tijm.
Tartaarburger Met Geroosterde Groenten is een recept van Smulweb.nl