Dompel de ingekruisde tomaat een paar tellen in kokend water, laat onder de koude kraan schrikken, trek er het vel af en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes. Snijd de helft van de schoongemaakte paprika in lange reepjes en de andere helft in blokjes. Snipper de ui. Klop de eieren los met de melk, de bloem en wat zout en peper. Verhit de helft van de olie in een koekenpan met een anti-aanbaklaag. Roerbak de champignons, de paprikablokjes en de ui een paar minuten. Voeg de gehakt toe en roerbak tot het begint te kleuren. Breng het gehaktmengsel stevig op smaak met de korianderpoeder, de kerrie en de sojasaus en schep er de blokjes tomaat door. Schep het gehaktmengsel uit de pan. Maak de pan schoon en verhit er de resterende olie in. Bak een dunne ommelet van de helft van het eiermengsel en laat die op een bord glijden. Bak de tweede ommelet op dezelfde manier. Verdeel het gehaktmengsel over de beide omeletten en vouw ze als een envelop tot vierkante pakketjes. Leg ze met de vouwnaden naar beneden en garneer met de reepjes paprika en plakjes komkommer. Geef er voor het hoofdgerecht rijst bij.
Ommelet Met Gekruid Gehakt is een recept van Smulweb.nl