Zalm Uit De Oven Met Rode Bietensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zalm bestrooien met zeezout en peper. De moten in 20 min in een voorverwarmde oven op 200 graden C. garen. Voor de saus de bietjes met een klont boter pureren in de keukenmachine. De wijn aan de kook brengen en de bietenpuree en de vissaus toevoegen. Peper en zout naar smaak toevoegen en monteren met koude boter. De saus apart serveren.

Zalm Uit De Oven Met Rode Bietensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode biet met chocolade en balsamico
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Prei uit de oven met tomaten-bietensaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visfilet met bietensaus en groene rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept