St.-Jakobsspiesjes Met Limoen

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroen uit. Maak de champignons schoon en verwijder de voetjes. Meng in een slakom de olie, het citroensap, het geperste look, ? koffielepel zout en 1/4 koffielepel peper van de molen. Voeg daarbij de St.-Jakobsvruchten, de champignons, meng en laat 30 minuten marineren in de koelkast. Meng alles twee keer gedurende de rusttijd. Snij de limoenen in schijfjes van ? 1/2 cm. Haal de champignons en Sint-Jakobsvruchten uit de marinade en rijg ze afwisselend met de schijfjes citroen op de spiesjes. Bak ze 8 minuten in de grill, waarbij u ze herhaaldelijk omdraait en verscheidene keren insmeert met marinade

St.-Jakobsspiesjes Met Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept