Mosselsoep Met Spekjes En Tomaat

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter in de schoongemaakte pan (waar de mosselen in gekookt zijn) en bak de spekjes krokant uit; schep ze met een schuimspaan uit de pan. Bak in het achtergebleven vet de ui, de paprika en de bleekselderij zachtjes ca. 5 minuten.Voeg de uitgelekte aardappelen en de laurier toe en roer de tomatenblokjes (met vocht) en het mosselkooknat erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe en breng de soep aan de kook. Laat de soep afgdekt, zachtjes 20 minuten koken.

Mosselsoep Met Spekjes En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met kerrie en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met knolselderij
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept