Bloemkoolcurry Met Ei

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalotjes en de knoflook en snijd de geschilde aardappel in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook de eieren in ? 10 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd de eieren in grove stukken. Verhit de olie en bak de sjalot en de knoflook hierin al omscheppend ? 5 minuten. Voeg het chilipoeder, de komijn en de kurkuma toe en bak ze al omscheppend ? 2 minuten mee. Voeg de aardappel, de bloemkool en de bouillon toe. Breng het met het deksel op de pan aan de kook en kook de curry in ? 15 minuten gaar. Roer de santen erdoor en laat de saus nog even inkoken. Voeg de eieren toe en laat de curry door en door warm worden. Breng op smaak met peper en zout.

Bloemkoolcurry Met Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept